Vi som arbetar här

Mänsklig kontakt kan förstås aldrig ersättas av en hemsida. Därför är det viktigt att du alltid ska känna dig välkommen in till oss för personlig rådgivning och hjälp. Här nedan får du en kort presentation av oss som arbetar på Begravningstjänst i Kungälv och Stenungssund.

Håkan Andersson

Håkan ansvarar för verksamheten. Arbetar som kundrådgivare, borgerlig officiant och ansvarar för värdskapet vid begravningar och minnesstunder. Sköter transporterna tillsammans med Björne och Fredrik.

Fritid: Är mycket ute i skogen med sin hund, annars tillbringar Håkan och hustrun tid i husbilen där de upptäcker nya vyer. Hus och trädgård tar sin tid förstås.

Björne Hansson

Björne är den av oss som oftast bemannar vårt Stenungsundskontor som kundrådgivare.  Tillbringar mycket tid i våra bilar och är även värd på begravningar och minnesstunder.

Fritid: Utöver ett stort intresse för jakt och skytte är Björne mycket uppdaterad vad som händer inom idrottens värld.  Är även aktiv i ett antal föreningsstyrelser. 

Ann-Marie Axelsson

Sköter kontorens ekonomi och bokföring. Arbetar även med kundrådgivning på Kungälvskontoret.

Fritid: Förutom hem och trädgård tycker Ann-Marie att livet med familjen och barnbarn är det bästa som finns .

Lena Jönsson

Lena arbetar som kundrådgivare och håller ordning på allt som ska bokas och beställas.

Fritid: Lena dansar mycket och gärna och helst då gammaldans, folkdans och gilledans.  Umgås en hel del med sina barn och barnbarn. Tycker också om att vara ute i skogen och plocka bär och svamp.

Fredrik Rydén

Förutom kundrådgivare är Fredrik borgerlig officiant och står för värdskapet på begravningar och minnesstunder. Tillbringar också en del tid i våra bilar.

Fritid: Fredrik är tränare för ungdomar i Stenungsunds IBK’s P97 (innebandy). När han själv ska träna går han gärna på gym eller spelar hockeybockey med vännerna på vintern.

Annika Zackrisson

Annika är oftast Din första kontakt när Du kommer på besök eller ringer oss.  Arbetar med kundrådgivning och står även för värdskapet vid begravningar och minnesstunder.

Fritid: Gillar Islandshästar och att träna på Friskis & Svettis. Förutom att resa trivs Annika på havet i familjens segelbåt.