Vi som arbetar här

Mänsklig kontakt kan förstås aldrig ersättas av en hemsida. Därför är det viktigt att du alltid ska känna dig välkommen in till oss för personlig rådgivning och hjälp. Här nedan får du en kort presentation av oss som arbetar på Begravningstjänst i Kungälv och Stenungsund.

Håkan Andersson

Håkan ansvarar för verksamheten. Arbetar som kundrådgivare, borgerlig officiant och ansvarar för värdskapet vid begravningar och minnesstunder.

Fritid: Är mycket ute i skogen med sin hund, annars tillbringar Håkan och hustrun tid i husbilen där de upptäcker nya vyer. Hus och trädgård tar sin tid förstås.

Fredrik Rydén

Förutom kundrådgivare är Fredrik borgerlig officiant och står för värdskapet på begravningar och minnesstunder

Fritid: Fredrik är småbarnsförälder och ägnar mycket tid åt familjen och träning.

Ann-Marie Axelsson

Ann-Marie sköter kontorens ekonomi och bokföring. Arbetar även med kundrådgivning på Kungälvskontoret.

Fritid: Förutom hem och trädgård tycker Ann-Marie att livet med familjen och barnbarn är det bästa som finns.

Heléne Hult

Helene är oftast Din första kontakt när Du kommer på besök eller ringer oss. Arbetar med kundrådgivning och håller ordning på allt som ska bokas och beställas inför begravningen.

Fritid: Helen vardagsmotionerar mycket och utövar yoga. Hennes gröna fingrar gör att odlingarna hemma växer så det knakar.

Björne Hansson

Björne är den du oftast möter på vårt Stenungsundskontor. Arbetar som kundrådgivare. Är även värd på begravningar och minnesstunder.

Fritid: Utöver ett stort intresse för jakt och skytte är Björne mycket uppdaterad vad som händer inom idrottens värld. Är även aktiv i ett antal föreningsstyrelser.

Pontus Johnsson

Pontus sköter våra transporter och tillbringar därmed mycket tid i våra bilar.

Fritid: Är gärna ute i skogen tillsammans med hustrun och arbetar, när han inte sjunger i kör.

Lemuel Lilled

Lemuel är vårt senaste tillskott på begravningsbyrån. Är utbildad begravningsrådgivare via Census och började arbeta hos oss 2018. Arbetar med kundrådgivning och värdskap på begravningar och minnesstunder.

Fritid: Lemuel är aktiv i scouterna och Equmeniakyrkan. Tycker om matlagning, är allmänt teknikintresserad och tycker om att vistas i skog och mark.